CDP ACCESS – Informatii utile despre nacele Compact RT foarfeca

nacele foarfeca detinute de cdpaccess

Pentru CDP ACCESS este foarte importanta multumirea fiecarui client in parte si reusita fiecarui proiect indiferent de complexitatea acestuia, deoarece toate acestea duc la succesul afacerii dumneavoastra.

cdp-access

In acest articol CDP ACCESS va prezinta cateva informatii utile in legatura cu platformele autoridicatoare Compact RT foarfeca si anume despre modelele C2668RT si C3368RT. Aceste modele de platforme autoridicatoare sunt dotate cu motoare de o foarte buna calitate care respecta standardele modelului Tier IV.

Compact 10 RTE

Aceste tipuri de motoare au capacitatea de a reduce zgomotul, consumul de combustibil si emisiile de noxe, in comparatie cu motoarele de tip mai vechi. Prezinta o multime de alte caracteristici, printre care enumeram: capacitate de ridicare pe terenuri accidentate crescuta, sunt caracterizate printr-o tractiune integrala, diferentialul hidrauluic permite blocarea automata, garda la sol este de 28 cm, pot sa urce pante abrupte, lucreaza foarte bine pe teren cu dificultate crescuta.

CDP ACCESS confirma faptul ca aceste tipuri de nacele sau platforme autoridicatoare de tip foarfeca prezinta o foarte buna durabilitate a echipamentului si include stabilizatori integrati de tip standard pentru prevenirea diferitelor accidente.

Cele doua tipuri de platforme autoridicatoare se manevreaza usor, au un design ergonomic, cele 4 picioare de stabilizare pe care le prezinta pot sa fie retrase sau lansate in acelasi timp, au o raza de virare de 3,35 m, comutatoare si detin capacitatea de autoajustare in functie de tipul de teren pe care se lucreaza.

Pentru a indeplinii cerintele pietei, aceste modele de nacele au fost imbunatatite cu: o foarte buna calitate la nivelul capotei de inchidere, o trampa suplimentara la nivelul motorului, reamplasarea dispozitivelor de autodiagnosticare, portita pivotanta, balustrade rabatabile, cauciucuri in interiorul carora se gaseste spuma, etc.

Asadar, daca doriti sa beneficiati de un proiect calitativ si de o multime de servicii profesionale oferite de compania CDP ACCESS, va sfatuim sa luati legatura cu departamentul de logistica prin intermediul paginii de contact a website-ului www.cdpaccess.ro.