CDP ACCESS va ofera cateva detalii tehnice despre nacele

service nacele

CDP ACCESS va ofera in acest articol cateva informatii utile legate de detaliile tehnice ale nacelelor, de clasificarea lor si de importanta lor in domeniul constructiilor.

Asadar, nacelele mai sunt cunoscute si sub denumirea de platforme de ridicare mobile si sunt folosite cu mare succes la efectuarea tuturor lucrarilor care se desfasoara in spatii mai mici sau lucrarilor la inaltime. In comparatie cu stivuitoarele, nacelele aeriene sunt utilizate pentru ridicarea oamenilor si nu pentru ridicarea materialelor de constructii.

In general, nacelele sunt utilizate in diverse activitati si anume: reconstruirea cladirilor, in scop comercial si industrial, reparatii electrice, tamplarie, constructii navale, vopsire, etc. in cazul in care pompierii intervin, nacelele au si aici un rol important oferind un bun acces in locurile de intrare in cladire mai dificile si ajuta la evacuarea oamenilor in situatii de urgenta.

Nacela este considerata ca fiind o alternativa foarte confortabila a schelei, permitand un acces destul de usor in locurile stramte sau la inaltimi mai mari. Datorita pastailor pe care le au in dotare, nacelele au un acces mai rapid si mai usor in spatiile inguste.

cdpaccess

Aceste nacele prezinta elemente importante:

  • un cadru care este remorcat sau auto-propulsat ce poate sa fie purtat pe camioane;
  • platforma pentru lucru care mai poarta denumirea si de pastai, care este obligatoriu sa respecte reglementarile si standardele in vigoare;
  • un cadru de tip extensibil care va permite platformei de lucru sa se inalte pe verticala sau poate sa fie o structura de tip multidirectional.

In prezent, CDP ACCESS va ofera o gama larga de nacele, nacele ce pot sa fie diferentiate in functie de sistemul lor de locomotie. De exemplu, exista nacele ce prezinta auto-propulsie, ele miscandu-se independent si sunt restrictionate in cazul in care distantele sunt limitate. Remorca nacelei prezinta un transportator util in iluminatul public, in electricitate, iar camionul cu brat poate fi considerat ca fiind un compromis intre remorcile aeriene si nacelele aeriene.

Pentru inchirieri nacele sau vanzari, va rugam sa accesati site-ul www.cdpaccess.ro si cu siguranta veti fi satisfacuti de serviciile care vi se pun la dispozitia dumneavoastra.